Ugg støvler Danmark
10 januar, 2014

Ugg støvler

By Billig-Mode.dk

Ugg støvler tilbud  Ugg støvler Ugg støvler

ForhandlerUgg støvlerLæs mere / Gå til forhandler
Hos denne forhandler kan du købe Ugg støvler til damer, mænd og børn. De har i øjeblikket en masse gode tilbud på Ugg sko og støvler, hvor du kan spare mange hundrede kroner.
Det er ikke sjovt at leve uden støvler i disse kolde vintermånederne. Derfor bør du overveje at investere i et par kvalitetsstøvler. Skulle vi anbefale et par gode støvler til kvinder, så ville vi bl.a. nævne Bumper-, Sorel– og selvfølgelig Ugg støvler, som denne artikel omhandler. Støvlerne fra UGG er mest henvendt til piger / kvinder i alderen 16-35, men kan også bruges af ældre kvinder.

Ugg

Hvad er Ugg egentlig for et mærke? Det er ikke et mærke, vi før har beskæftiget os med, men vi har set lidt nærmere på virksomheden. Ugg er et australsk mærke, der første gang kom i butikkerne i 1978. Grundlæggeren af virksomheden er surferen, Brian Smith, som startede med at sælge surfersko. Formålet ved surferskoene var at opvarme ens fødder så hurtigt som muligt, når man var tilbage på land igen. Kvaliteten var lammeuld, hvilket gjorde skoene både varme og rigtig behagelige at have på. Omkring 20 år efter de første surfersko blev lanceret, skete der noget helt nyt for Ugg. De lancerede nemlig en kollektion af sko og støvler til catwalken.

Ugg er et skomærke, der er kendt for at bruge mange penge på velgørenhed. Det har inspireret en lang række stjerner, bl.a. Jessica Simpson og Liv Tyler, som har ladet sig udsmykke med et par Ugg støvler. Ugg sælger ikke kun sko og støvler, men også tasker og diverse accesories til hele familien. I 2013 fik Ugg en fornem pris for Årets Mærke, som blev overrakt af et kendt modemagasin. Deres hovedkvarter ligger i øjeblikket i Californien. Ugg støvler bliver solgt over hele verden, og Danmark er en af de lande, hvor Ugg vækster markant.

Ugg støvler Danmark

Tidligere hen var der kun ganske få forhandlere af Ugg støvler i Danmark, men i dag er der efterhånden en lang række forhandlere af Ugg. Hvis man skal købe et par Ugg sko, er det nemmest at finde et par på nettet. Mit indtryk er nemlig at de få fysiske forhandlere af Ugg støvler har høje priser i forhold til webshops. Det kan der være mange grunde til, men ikke desto mindre har man ofte mulighed for at spare flere penge på nettet.

Derfor skal du vælge et par Ugg støvler:

  • Du får næppe et par støvler, der er mere behagelige at have på. Deres støvler er lavet af ruskind med lammeuld, hvilket gør støvlerne utrolig bløde.
  • Du kommer næppe til at fryse i et par støvler fra Ugg. Igen skyldes det kvaliteten, som er helt i top.
  • Det negative ved mange støvler er, at de kan se en anelse store og klodsede ud, men det gør Ugg støvler heldigvis ikke. Generelt er Ugg gode til at producere praktisk fodtøj, som samtidig er moderigtigt og elegant.
  • De er hurtige at tage af- og på, hvilket er en kæmpe fordel i den travle hverdag. Køber du de klassiske støvler med lammeuld, så vil du kunne tage skoene på i løbet af få sekunder.
  • Sidst, men ikke mindst vil jeg fremhæve bunden, som er tyk og solid. Der skulle altså ikke være nogen farve for, at du kommer til at slide bunden op de første mange år.

Ugg støvler til børn: Der er mange forældre, der ikke ved, at det er muligt at købe Ugg støvler til børn, men det er det rent faktisk. Selvom støvlerne er mest populære blandt kvinder, så kan de faktisk også købes til børn i et begrænset udvalg.

Ugg støvler mænd: Ligesom man kan købe Ugg støvler til børn og damer, kan man selvfølgelig også købe dem til mænd. Både design- og kvalitetsmæssigt minder de meget om hinanden, uanset om man køber sko til mænd, kvinder eller børn.

Læs også: Billi Bi støvler

Ugg støvler tilbud

Tilbud

Ovenfor ser du tre skarpe tilbud fra Zalando.dk

 

Det er ikke alle, der har råd til at give 1800-2500 kr. for et par støvler, som er den vejledende pris for et par Ugg støvler. Heldigvis er det muligt at finde gode tilbud, og det har lykkedes mig at finde frem til nogle gode tilbud.  Jeg klikkede mig forbi Zalando, hvor de har mange Ugg støvler tilbud med en primær besparelse på 15 %. Du leder måske efter et par deciderede billige Ugg støvler, og så er spørgsmålet om det er muligt? Om et produkt er billigt eller ej er meget individuelt, men der er ingen tvivl om, at Ugg ikke er noget billigt mærke. Jeg vil dog mene, at man hvis gør brug af nogen af de mange gode tilbud, så kan man godt få fat i et par billige Ugg støvler.

Konklusionen er altså, at hvis man vil købe Ugg støvler på tilbud / udsalg, så bør man først og fremmest tage et kig forbi webshoppen Zalando. Hvis du har kendskab til andre webshops og / eller fysiske butikker med gode Ugg tilbud, så må du gerne skrive en mail eller en kommentar nedenfor.