Calvin Klein
9 oktober, 2013

Underbukser til mænd

By Billig-Mode.dk

Calvin Klein Hugo Boss underbukser

I denne artikel vil vi koncentrere os om underbukser til mænd, hvor vi vil komme ind på de mest populære mærker i 2013. Der vil være primært være fokus på Hugo Boss- og Calvin Klein underbukser. Det er ikke tilfældigt, at vi netop har valgt de to nævnte mærker. De seneste år har underbukser til mænd fra Calvin Klein og Hugo Boss nemlig været enormt populært.

Hugo Boss underbukser

Hugo Boss underbukser

 

Overfor ser du et eksempel på et par Hugo Boss underbukser, som på dette billede sælges i en 3-pack. Hugo Boss har eksisteret siden 1924 og er udover underbukser også kendt for ure, sko og jakkesæt. Der findes i dag ikke mindre end 364 retail-butikker og flere end 1000 franchise-butikker, hvilket siger meget om Hugo Boss’ store succes. Den generelle stil for Hugo Boss underbukser er meget enkel, men samtidig meget stilfuldt og elegant. Det overstående eksempel er den meget normale stilart for Hugo Boss underbukser, som primært består af en farve samt nogle få detaljer i andre farver. Der er ingen tvivl om at den store popularitet omkring Hugo Boss undertøj skyldes, at Hugo Boss er et anerkendt mærke. Derudover kan man til enhver en tid forvente at underbukser fra Hugo Boss er i meget høj kvalitet.

De tre overstående underbukser består af 95 % bomuld og 5 % lycra, hvilket er det mest optimale, når vi snakker underbukser.

Prisen for denne 3-pack er 349 kr., hvilket kun svarer til omkring 116 kr. pr. stk. Sammenligner man f.eks. med Björn Borg underbukser, så er Hugo Boss underbukser betragteligt billigere.

Calvin Klein underbukser

Calvin Klein

 

Dernæst går vores fokus over på Calvin Klein underbukser, som også er et stort hit blandt mænd og unge fyre. Stilarten mener en del om Hugo Boss, da der er tale om et par underbukser i klassisk og enkelt design. Materialet er 95 % bomuld og 5 % elasthan, hvilket er rigtig fint. Calvin Klein har eksisteret siden 1942 og er udover underbukser til mænd også kendt for ure, parfumer og meget andet. Kendetegnet for Calvin Kleins produkter er at det er stilfuldt, har en god pasform og er i høj kvalitet. Disse tre nøglepunkter gør sig alle sammen gældende for Calvin Klein underbukser til mænd. Ovenfor ser du en tilbudspakke bestående af 3 par Calvin Klein underbukser, som kan købes til 359 kr. (ca. 120 kr. / stk.).

Calvin Klein underbukserne kan købes hos http://www.underdrenge.dk, hvor du iøvrigt også kan købe underbukser til mænd fra andre kendte mærker som Björn Borg, Hugo Boss, Besteröds og mange flere.