tayroc ure
27 november, 2015

Uret er den perfekte julegave

By Billig-Mode.dk

hDer er mange interessante julegaveidéer, men der er alligevel nogle idéer, som er bedre end andre. Kigger man på de mest almindelige julegaveønsker anno 2015, så vil man indse, at armbåndsure er placeret højt på den liste. Uret er den perfekte julegave til både mænd, kvinder og børn. I dette blogindlæg skal vi nærmere på nogle af de urbrands, som står på danskers ønskeliste til jul. I artiklen vil der naturligvis også blive henvist til en forhandler, hvor man kan gøre en god handel på moderigtige ure.

MVMT ure – Formel og moderne design

mvmt ure

Watchfelt.dk – MVMT ure til herre og damer

MVMT er et amerikansk urbrand, som på kort tid har formået at indtræde på en lang række udenlandske markeder. MVMT er fortsat et relativt nyt brand på det danske marked, som dog er blevet taget rigtigt godt imod. Urerne er hovedsageligt henvendt til mænd, men der findes også enkelte damemodeller. MVMT Watches er et brand, som har fået massiv omtale i medier over hele verden. Grundidéen bag urerne var at tilbyde ure i flot design og høj kvalitet til overkommelige priser. Det har givet danske- såvel som udenlandske forbrugere mulighed for at købe billige og samtidig moderigtige ure.

Urerne bærer generelt præg af en formel, afslappet og trendy stil, som vil falde i de flestes smag. MVMT ure er som udgangspunkt henvendt til alle, da de fremstår flotte til alt slags tøj.

Den amerikanske urproducent startede med at fremstille en mindre kollektion af armbåndsure. Urerne blev hurtigt et hit, og producenten besluttede sig derfor for at fortsætte med at designe og udvikle nye ure. Kigger man på udvalget i dag, så vil man opdage, at MVMT har lanceret en lang række flotte kollektioner.

Herreurene fra MVMT har typisk en diameter på 45 mm, mens dameurene har en diameter på 38 mm. Det er størrelser, som vil passe de fleste mænd og kvinders håndled.

Tayroc ure – Moderigtige ure med et eksklusivt look

tayroc ur tayroc ure tayroc

Watchfelt.dk – Tayroc ure til herre og damer

Skal man købe den perfekte julegave til en mand eller kvinde, så kan man også overveje et Tayroc ur. Der er igen tale om et kendt brand fra USA, som har været på markedet siden 2013. Selvom urene ikke har været på markedet i særligt mange år, så er de hurtigt blevet et stort hit. På trods af de lave priser, så er det ure med høj eksklusivitet, flot design og god kvalitet. Tayroc er lynhurtigt blevet en stor konkurrent til nogle af de største urbrands i verden.

Tayrc ure er i øjeblikket mest populære blandt det kvindelige publikum. Urene til kvinder er moderigtige og feminine, ligesom der er fokus på høj komfort. Urene til herre er maskuline og bærer præg af et unikt og trendy look. Generelt appellerer Tayroc ure til forbrugeren, som sætter pris på et simpelt ur med et flot design. Der er kun ganske få detaljer, hvilket er med til at fremkalde en vis form for elegance og eksklusivitet.

Der er tale om quartz ure, som udelukkende kører på batteri. Urerne er kendt for at have et flot og tidløst design, som man med fordel kan kombinere med andre flotte accessories.

Der bliver løbende lanceret nye kollektioner, hvor Tayroc gang på gang imponerer med nye, moderigtige herre- og dameure. Selvom urbrandet stammer fra USA, så er der ingen tvivl om, at populariteten for alvor er kommet til Danmark. Efterspørgslen på disse elegante ure er stødt stigende, hvilket der er mange gode grunde til.

Et Tayroc ur er et sikkert gavehit til manden eller kvinden, som går op i tøj og mode. Tayroc har bevist valgt ikke at pryde deres ure med en masse forstyrrende detaljer. Derimod bærer urene kun præg af ganske få designdetaljer, som er blevet nøje udvalgt for at skabe det mest stilrene look som muligt.

Original Grain – Smukke træure

original-grain-maple-traeur-til-herre original-grain-the-rosewood- original-grain-the-rosewood-dame-traeur

Watchfelt.dk – Original Grain træure

Her har vi at gøre med nogle lidt andre ure sammenlignet med urene fra MVMT og Tayroc. Der er tale om unikke træure fra en amerikansk urproducent, som for alvor har fået et gennembrud på markedet inden for armbåndsure. Original Grain har valgt at skille sig markant ud fra mængden ved at satse på ure, hvor man anvender naturligt træ og rustfrit stål. Urkassen og remmen er fremstillet af stål, mens de resterende elementer er fremstillet af træ. Det gælder både ledene, urkransen og urskiven, hvor det flotte trælook gør sig gældende.  Det er en helt speciel kombination, som internationale trendsættere tilsyneladende er helt vilde med. Det varierer fra ur til ur, hvilken trætype producenten anvender. De fleste Original træure er fremstillet af enten sandeltræ eller rosentræ, ligesom ahorntræ også er repræsenteret.

Der er igen tale om moderigtige ure, hvor de fleste kan være med rent prismæssigt. På trods af at der er anvendt kvalitetsmaterialer, så kan urene nemlig købes til fremragende priser. Et Original Grain træur er den perfekte gaveidé til personen, som ikke har noget imod at skille sig lidt ud fra mængden. Selvom træure er blevet mere og mere populære, så vil man fortsat kunne skille sig ud med et ur fremstillet af træ. Trenden omkring træure er forholdsvis ny og forventes at stige yderligere i popularitet de næste mange år.

Alle urene fra Original Grain er designet og udviklet på baggrund af en amerikansk ånd, grundighed og design. Der er tale om kompromisløse ure, hvor der hverken er gået på kompromis med design, kvalitet eller komfort. Der er tænkt over hver eneste lille detalje for at skabe ure, som enhver vil kunne bære med stolthed.

Du kan hoppe med på moden ved at købe et træur fra Original Grain til dig selv eller en person, du holder meget af. Et træur er en fremragende julegaveidé, som med sikkerhed vil glæde modtageren. Skal du købe træure, vil du finde det største udvalg på nettet, hvor de billigste priser typisk også vil gøre sig gældende.

Vælg det rigtige ur til julegaven

Har du besluttet dig for at give et ur i julegave til et familiemedlem, ven eller kæreste, så gælder det om at finde det helt rette ur.  Vi giver dig nogle tips til, hvordan du kan finde det perfekte ur til julegaven, som vil skabe glæde.

  1. Urrem – Urremmen har stor indflydelse på det samlede look, når man køber et ur. Skal du købe et ur i julegave, skal du tænke på, hvad der vil passe bedst til modtageren. Remmene bliver fremstillet i mange forskellige materialer, hvor bl.a. læder, krokodilleskind, stål og gummi gør sig gældende. I øjeblikket er det mest trendy med et ur, hvor remmen er fremstillet af enten læder eller rustfrit stål.
  2. Størrelse – Urets størrelse har naturligvis også noget at sige. Her kigger man på diameteren, som er angivet i millimeter. De mindste ure vil typisk måle 26 mm. i diameteren, mens de største måler 55 mm. De små ure er henvendt til kvinder med smalle håndled, som sætter pris på et feminint og elegant ur. De store ure er i højere grad henvendt til herre, som ønsker sig et maskulint ur. Der findes ikke én størrelse, som vil være den rette for alle. Igen bør du gøre dig nogle overvejelser omkring, hvilken størrelse der vil passe bedst til den pågældende person.
  3. Design – Uanset hvordan man vejer og drejer det, så kommer man ikke udenom at skulle gøre sig nogle overvejelser omkring designet. Der findes mange forskellige designs, som appellerer til forskellige stilarter. Der findes mange klassiske og stilrene ure, samtidig med at der også er mange ure med en masse detaljer og farver. I forhold til design bør du vælge det ur, som passer bedst til modtagerens personlighed og tøjstil. Hvis modtageren af julegaven har en klassisk tøjstil, så vil det fungere perfekt med et matchende klassisk ur.
  4. Pris – Sidst, men ikke mindst har prisen naturligvis også en vis indflydelse. Det handler ikke nødvendigvis om, at man skal finde det billigste ur på markedet. Derudover handler det om, at man skal finde det flotteste ur til prisen. Når du skal købe et ur, bør du fastlægge dit budget på forhånd. Har du f.eks. et budget som lyder på maksimum 1000 kr, så har du noget mere konkret at gå ud fra. Dermed kan du også specificere din søgning, så du kun bliver præsenteret for ure, som koster under 1000 kr.

Du kan læse flere gode tips til at vælge det rette ur her: Watchfelt.dk – Valg af ur

Ure fungerer generelt helt fantastisk med andre accessories såsom armbånd. Skal du give en ekstra lille julegave, kunne du f.eks. købe et pænt armbånd, som matcher det pågældende ur. Accessories er generelt et oplagt gavehit, som de fleste – både mænd og kvinder vil blive glade for.

Såfremt uret ikke falder i modtagerens smag, så kan modtageren altid bytte uret til et andet ur. Handler du ure på nettet, vil du typisk kunne få glæde af forlænget returret. Dermed vil modtageren have god tid til at finde et andet ur, som han / hun vil være mere tilfreds med.

Læs også: Trendy herreure fra de største urbrands

OBS: Dette indlæg er sponsoreret