uv badeheldragt
10 juli, 2014

UV badetøj til børn og baby

By Billig-Mode.dk

Hvilke muligheder har jeg, hvis jeg leder efter UV badetøj til mine børn? Netop det emne vil vi nu bringe op, således at du kan blive klogere på badetøj med UV-beskyttelse. I den forbindelse kan du også vælge at læse vores artikel om UV dragter, hvis du har brug for mere inspiration.

tilbud på uv badetøj

UV badetøj

Det er et faktum, at børn aldrig har vilde med solcreme. Ikke desto mindre er det vigtigt og ganske nødvendigt at beskytte sig mod solens farlige stråler. Den nok bedste løsning er at pakke børnene ind i soltøj. For bare 5 år siden var der ikke særlig mange danskere, der kendte til UV- eller også kendt som soltøj. I dag er det muligt at købe UV tøj, som dækker hele kroppen. Ved børn der ikke er vant til at opholde sig i solen, vil det være oplagt med soltøj med UV beskyttelse.

Der findes både ‘almindelige’ badedragter med UV beskyttelse, men man kan også købe heldragter. Selvom beskyttelse mod solen er det vigtigste, så skal pasformen og komforten også være i top. Dit barn skal føle sig tilpas i sit badetøj og skal have mulighed for at bade og lege uden at tøjet generer. På nær ansigt, hænder og frøer, så er det muligt at dække hele kroppen med en UV dragt. Det er muligt at købe UV badedragter til både piger og drenge i en bred aldersgruppe. I det følgende afsnit kan du se, hvilke dragter vi har udvalgt til artiklen.

Læs også: Freya badetøj

UV badedragter til piger og drenge

uv badetøjuv dragtMærke: CareTec

Forhandler: Kids-World.dk

Vi har været en tur forbi Kids-World.dk, hvor vi har kigget nærmere på disse to UV dragter fra CareTec. Der er tale om den samme model, som kan købes i henholdsvis turkis og pink. På den måde findes der både en dragt til piger og drenge.

Dragten er med både korte ærmer og ben. Dragterne er altså primært henvendt til de børn, der godt kan tåle solen lidt. Hvis barnet slet ikke kan tåle solen, bør man købe en badedragt med lange ærmer og ben.

Denne CareTec UV badedragter er med den højeste beskyttelse på 50+. Den er fremstillet af 80 % nylon og 20 % elasthan. Det er muligt at vaske den ved 40 grader. Den oprindelige pris er 369,95 kr., men de er lige nu sat kraftigt ned til kun 221,97 kr. Det giver dig en glimrende besparelse på 147,98 kr. Prisen er desuden inklusiv levering

Læs også: Billigt badetøj

 

uv badetøj børnMærke: Color Kids

Forhandler: Kids-World.dk

Det tog så ikke længe, før vi fandt endnu et glimrende tilbud på UV badetøj til børn. Der er tale om en pink badedragt med farverige striber. Dragten har smalle stropper, som krydses på ryggen. Modellen hedder Maise og har en vejledende pris på 199,95 kr.

Denne Color Kids badedragt er testet til at have en UV-beskyttende faktor til op mod 40+. Det er altså ikke en badedragt med den kraftigste beskyttelse, men det vil alligevel være tilstrækkeligt for langt de fleste. Kvaliteten er 80 % polyamid og 20 % elastan.

Den er i skrivende stund på lager i str. 2, 4 og 10 år.

 

 

uv badeheldragt uv badeheldragtMærke: Color Kids

Forhandler: Kids-World.dk

Slutteligt kiggede vi på disse yndige badeheldragter fra mærket Color Kids. Dragterne kan købes i henholdsvis blå og rød med flotte striber. Den rød stribet dragt er med gule detalje ved syning, lynlås og logo, mens den blå har de samme detaljer bare i orange. Som du kan se bliver dragterne lukket med lynlås fortil.

De er med UV-beskyttelse på 50+, så dit barn er optimalt beskyttet mod solens UV-stråler. Prisen er kun 349,95 kr. pr. stk. Det er i en lidt højere prisende end det meste andet UV badetøj, men kvaliteten er også i verdensklasse.