Værd at vide om laminatgulv

Spo1

I dag skal vi tale om en af markedets mest populære gulvtyper. Der er selvfølgelig tale om det eftertragtede laminatgulv, som har fundet vej til rigtig mange danske hjem. Du bør også overveje at investere i denne type gulv, hvad enten du er ved at bygge nyt hus eller ønsker at udskifte dit gamle gulv.

For at kunne tage stilling til om denne gulvtype kunne være noget for dig er du nødt til at tilegne dig en smule viden. Det er netop her, at vi kommer ind i billedet. I denne guide skal vi nemlig kigge på, hvilke fordele og ulemper der er ved den omtalte gulvtype.

Gulvet er let at rengøre og vedligeholde

Den måske største fordel ved laminatgulve er, at de er meget lette at rengøre og vedligeholde. Foruden hyppig støvsugning skal man ikke sætte ret meget tid af til hverken rengøring eller vedligeholdelse. Dermed kan du spare en masse tid og besvær.

Laminatgulv

Gulvet kan lægges af alle

En anden stor fordel ved gulvtypen er, at man ikke nødvendigvis behøver at hyre en fagmand. Man kan nemlig sagtens lægge gulvet på egen hånd, hvis man blot følger en simpel vejledning. Som udgangspunkt kan laminatgulv lægges uden brug af søm, lim eller andet. Derfor vil vi våge påstå, at enhver handyman kan klare det uden problemer.

Gulvet er slidstærkt og koster ikke en formue

Derudover kan vi fortælle, at laminatgulv er kendt som en meget slidstærk og robust gulvtype. Gulvet egner sig ganske glimrende til hjem med børn og husdyr, idet gulvet holder til megen slid. Du bør i øvrigt vide, at der er tale om en relativ billig gulvtype. Laminatgulv koster typisk et sted mellem 100 og 300 kr. pr. kvm.

Jeg fandt mit laminatgulv her – endda til en skarp pris. Du bør også besøge den digitale forhandler, hvis du vil gøre en god handel på en af tidens mest eftertragtede gulvtyper. Det koster ikke noget at få stillet sin nysgerrighed.