rød ventekjole
16 april, 2014

Ventekjoler

By Billig-Mode.dk

kjoler til gravide  kjole til gravid ventetøj kjole


ForhandlerVentekjolerLæs mere / Gå til forhandler
Zalando.dk har muligvis Danmarks største udvalg af ventekjoler fra mærker som Esprit, JoJo, Mama Licious og Mom2moM. Klik dig ind og finde venterkjoler til fest og bryllup.

Der er masser flotte kjoler til gravide kvinder, hvilket er grunden til, at vi nu sætter fokus på ventekjoler. Under graviditeten har man ikke altid særlig meget selvtillid. Derfor er det vigtigt, at man stadig giver sig selv lov til at være feminin og sexet. Vi har taget et kig på en masse forskellige ventekjoler og vil i denne artikel præsentere jer for de flotteste ventekjoler til både fest og bryllup.

Ventekjoler til fest og bryllup – Top 7

ventekjole

Mærke: Espirit

Pris: 559 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Bare fordi man er gravid og har en stor mave er der ingen der siger, at man skal gå i kedeligt tøj. Vil du friske stilen lidt op, så kunne denne orange ventekjole til fest meget vel være det optimale valg. Det er en sommerkjole, som man dog sagtens kan bruges til festlige arrangementer. Synes man orange er en lidt for iøjnefaldende farve, kan man også vælge at købe en kjole magen til i sort.

Kjolen er fra Espirit og er fra den nyeste kollektion med ventekjoler. Længden vil jeg kategorisere som middel. Modellen på billedet er 177 cm. høj og bruger en størrelse small. Kvaliteten er 95 % viskose og 5 % elasthan.

 

 

 

ventekjolerMærke: Mama Licious

Pris: 259 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Denne kjole er fra Mama Licious, som er et dansk vente- og ammetøjsmærke. At Mama Licious har valgt at specialisere sig i ventetøj og specielt ventekjoler gør, at de ved hvad de snakker om. Når du køber en ventekjole fra Mama Licious, kan du være sikker på, at pasformen og kvaliteten er i orden. Det er en jersey kjole, som vil se godt ud på langt de fleste kvinder.

Det er en rigtig frisk ventekjole i pink, som sidder behageligt på kroppen. Kjolen på billedet er en str. M og passer til en kvinde på 179 cm. Kvaliteten er 92 % viskose og 8 % elasthan. Skulle du være i tvivl om netop din størrelse, så bør du helt sikkert benytte dig af deres størrelseguide.

Læs mere om Mama Licious her: http://mamalicious.dk/

 

 

venterkjoler til fest

Mærke: JoJo Maman Bébé

Pris: 349 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Her et eksempel på en rigtig fin ventekjole, som går under kategorien jerseykjoler. Det er en ventekjole til fest, hvor du har mulighed for at skille dig lidt ud fra de traditionelle sorte kjoler. JoJo er et af de førende skandinaviske mærker for mor og barn. De har mere end 18 års erfaringer indenfor tøj til gravide, til babyen eller barnet. Deres primære fokus ligger på ventetøj og ventekjoler, hvor bekvemmelighed er deres hovedfokus.

Kjolen på billedet er i turkis, men kan også købes i rød, hvis man mere er til den farve. Kigger man på detaljer, så er der en lille sløje ved livet. I sammenligning med de tidligere nævnte ventekjoler, er dette en forholdsvis kort kjole. Kjolen er lige nu på lager i str. S, M og L.

 

 

ventekjoler til bryllupMærke: Noppies

Pris: 499 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Her er endnu en lækker ventekjole, som denne gang er fra mærke Noppies. Modellen hedder “LUANA” og er en kjole i en speciel olivenfarve. Det kan være svært at se på billedet uden model, men længden er kort / middel. Noppies har eksisteret siden 1991, hvor de i gennem alle årerne har været nogle af de førende indenfor ventetøj. Der er specielt fokus på komfort og kvalitet, men der har også været tænkt nøje over design. Du kan altså forvente at Noppies ventetøj / ventekjoler både sidder rigtig komfortabelt, samtidig med at det er moderne.

For kun 499 kr. kan du erhverve dig denne moderigtige ventekjole til fest, hvor du kan få lov til at være afslappet, samtidig med at du ser feminin ud. Kjolen kan vaskes ved 30 grader, men det anbefales ikke at smide den i tørretumbleren.

ventekjoler

 

Mærke: Mom2moM

Pris: 799 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Mom2mOm er et mærke, som vi ikke tidligere har omtalt her på siden. Ikke desto mindre er det et brand man bør holde godt øje med, da de producerer nogle rigtig fine ventekjoler. Der er tale om en nyskabende virksomhed, som tager udgangspunkt i svensk mode indenfor ventetøj. I modsætning til de tidligere nævnte mærker, har Mom2moM i højre grad fokus på kvalitet og eksklusivitet. Du betaler en forholdsvis høj pris, men du får også rigtig meget kvalitet for pengene. Kigger man på detaljer, så er det værd at nævne underkjolen og elastisk linning. Kvaliteten er 100 % polyester.

På billedet til venstre kan det være svært at se nogle designmæssige detaljer. Ikke desto mindre er kjolen præget af et blomstret mønster, som er meget feminint. Ventekjolen kan købes i str. 36-46

 

venterkjoler til festMærke: Esprit

Pris: 639 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Hvis du søger en ventekjole til bryllup, kunne denne kjole måske være det rette valg. Det er en rigtig fin- og elegant kjole i blå, som vil kunne fungere rigtig godt sammen med et par sorte stiletter. Kjolen er fra den nyeste kollektion, så du vil være med på den seneste modetrend. Kjolen kan benyttes til alle former for festlige lejligheder, og pasformen vil være praktisk for langt de fleste.

Hos forhandleren kan du købe denne for 639 kr. inkl. fri levering og fri retur. Derudover har du 30 dages fuld returret, så du sagtens kan returnere kjolen, hvis den mod forventning ikke var noget for dig.

 

 

 

ventekjoleMærke: Noppies

Pris: 299 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Denne kjole kunne være noget for dig, der leder efter en ventekjole til bryllup eller blot en anden fest. Mærket er Noppies, og modellen hedder “Cassandra”. Det er en rigtig kvindelig kjole, som kan købes til en fordelagtig pris. Den er fin uden at være alt for eksklusiv og udstråle en snobbet attitude.

Modellen kjolen er prøvet på er 177 cm. høj og bruger en størrelse S. Længden er ret kort, hvilket man skal være opmærksom på inden kø. Dette produkt er lige nu på tilbud med 40 % besparelse.

 

Relaterede artikler om kjoler: