ver de terre flyverdragt
2 december, 2014

Ver de Terre flyverdragt

By Billig-Mode.dk

Vi kan med stolt præsentere vores læsere for et helt nyt mærke på bloggen – Der er tale om Ver de Terre, som bl.a. er kendte for deres flyverdragter. Da der er tale om et nyt mærke på Billig-Mode.dk, starter vi naturligvis ud med at tage et kig på virksomheden bag flyverdragterne. Efterfølgende vil du blive præsenteret for de mest populære Ver de Terre flyverdragter hos de danske børnetøjsforretninger. Traditionen tro har vi fundet frem til en online forhandler, hvor du kan købe en Ver de Terre flyverdragt til en overkommelig pris.

køb ver de terre flyverdragt

Ver de Terre

Ver de Terre er en dansk producent, som har eksisteret siden 1993. Der er altså tale om en producent med mere end 20 års erfaring indenfor produktion af overtøj til børn. De har skabt sig et stort navn i store dele af skandinavien ved at fokusere på enkle og klassiske designs samt materialer i høj kvalitet. Der har fra starten af været stort fokus på at slidstærke produkter, funktionalitet og sikkerhed, som kommer tydeligt til udtryk igennem deres overtøj. Der findes en lang række forhandlere af overtøj fra Ver de Terre, som er fordelt over hele landet. Det er muligt at finde den komplette liste over butikker med Ver de Terre overtøj på deres hjemmeside. Ligeledes er der mange online forhandlere, hvor man kan købe Ver De Terre flyverdragter, vinterjakker, skibukser m.m.

Kilde: http://www.verdeterre.dk/

Ver de Terre flyverdragt udsalg

Vi har erfaret, at rigtig mange danske mødre og fædre ønsker at finde et udsalg med Ver de Terre flyverdragter. Desværre flyder det ikke med gode udsalg og tilbud på Ver de Terre, men der er ikke desto mindre mulighed for at gøre en god handel. De fleste flyverdragter fra den danske producent ligger i prisklassen 1400-1800 kr. Det kan være relevant at kigge efter en Verre de Terre flyverdragt, hvis man har et barn i mellem 3 måneder og 8 år.

Rød flyverdragt

ver de terre flyverdragtPris: 1799,75 kr.

Forhandler: Stylepit.dk

Her ser vi på en moderne, rød flyverdragt med en stor og varm pelskrave. Pelskraven er lynet på hætten og kan dermed hurtigt tages af og på efter behov. På bagsiden er flyverdragten lamineret og sømmene er tapede for at sikre optimal vandtæthed. Det er ikke nemt at se på billedet, men der er karakteristiske terner i hætten. Der er strop ved buksebenene, praktiske lynlåslommer foran på dragten og lynlåslukning. Dragten kan principielt bruges af både piger og drenge, men er egnet til piger.

Vandtæthed: 8.000-10.000 mm

Åndbarhed 8.000-10.000 mm

 

Brun flyverdragt

ver de terre flvyerdragt udsalgPris: 1399,75 kr.

Forhandler: Stylepit.dk

I den billigere prisende kan man købe en Ver de Terre flyverdragt i enten navy eller pink. Modellen hedder wintersuit w/fu og er lavet til både piger og drenge. Ligesom den dyreste model, så er denne dragt ligeledes udstyret med en ægte pelskrave. Producenten har benyttet sig af lette og åndbare materialer, som giver barnet plads til at lege og have det sjovt.

Det er en varm flyverdragt med thermolite foer, som desuden har både futter og luffer. Dette sæt futter og luffer kan tages af, hvis man ikke ønsker at bruge det. Det er endda muligt at vaske dragten i vaskemaskinen på 30 grader.

Vil du købe en Ver de Terre flyverdragt, så henviser vi til Stylepit, som har et stort udvalg.

Andre populære mærker indenfor flyverdragter: