Tieman.dk
8 juli, 2014

Vi anbefaler Tieman.dk

By Billig-Mode.dk

Tieman.dk

Tieman.dk er en dansk webshop, som første gang så dagens lys i november 2011. De har et stort udvalg af slips og butterflies samt tilbehør.

Enormt udvalg

Hos Tieman.dk kan du købe nedenstående produkter til mænd:

  • Slips (ensfarvede, strikkede og mønstrede)
  • Butterflies (ensfarvede, mønstrede, strikkede og selvbinder)
  • Tilbehør (lommeklude og bukseseler)

De har desuden et fornuftigt udvalg af butterflies til børn. Det er muligt at spare mange penge på slips, butterflies og tilbehør ved at købe en af deres tilbudspakker. Pakkerne koster fra 179 kr. og giver en god besparelse i forhold til normalprisen.

Tieman er meget konkurrencedygtige med priser på slips fra kun 17 kr. og butterflies fra 39 kr. På trods af den lave pris er produkterne i høj kvalitet, ligesom de slips og butterflies, der koster 150-200 kr. i de fysiske butikker.

butterfly slips

Fremragende service

Ved køb for minimum 149 kr. er fragten kvit og frit. Såfremt du køber under det beløb, koster fragten kun 25 kr. Tieman.dk kan desuden prale med at have dag-til-dag levering, så du hurtigt kan få dit nye slips eller butterfly ind af døren. Hvis du beslutter inden kl. 15 på en hverdag, så bliver din bestilling sendt afsted samme dag. Det er en stor fordel, hvis man har brug for produkterne til den kommende fest i weekenden.

Når man handler på nettet, har man altid krav på minimum 14 dages returret. Denne forhandler har valgt at udvide returret, således at du kan returnere din bestilling indenfor 365 dage.

Kontaktmulighederne er desuden fremragende, da de både kan kontaktes via mail og telefon. Såfremt du benytter dig af kontaktformularen, kan du forvente et svar inden 12 timer.

Sociale medier

Tieman.dk er aktivt tilstede på Facebook, hvor du modtager spændende opslag på din startside om nye produkter, skarpe tilbud og fede konkurrencer. Vi kan anbefale at følge forhandleren på Facebook, så du ikke går glip af nogen nyheder. På Tieman.dk’s hjemmeside er det desuden muligt at tilmelde sig deres nyhedsbrev, så hvor du kan vinde fede præmier og spare op til 50 %.