Viking gummistøvler børn
11 november, 2013

Viking gummistøvler (børn og damer)

By Billig-Mode.dk

Viking gummistøvler Viking gummistøvler børn

ForhandlerViking gummistøvlerLæs mere / Gå til forhandler
Viking gummistøvler til børn

Hos denne forhandler finder du et stort udvalg af Viking gummistøvler til børn i forskellige modeller og farver.
Viking gummistøvler til damer

Leder du efter Viking gummistøvler til kvinder? Så bør du besøge Zalando, hvor du vælge mellem rigtig mange forskellige gummistøvler fra Viking.

Det er bestemt ikke for tidligt at finde gummistøvlerne frem. Hvis man har brug for et par nye gummistøvler, anbefaler vi at man køber et par Viking gummistøvler. Argumenterne for den anbefaling kan du læse her i artiklen, hvor vi skriver om Viking gummistøvler til børn og damer.

Viking

Det er første gang vi har skrevet om et produkt fra mærket Viking, så vi mener det er på sin rette plads med en introduktion af mærket. Order Viking er ensbetydende med at være robust, stærk og ikke mindst modig. Især stærk og robust er også kendetegnene ved Vikings produkter, som er robuste og kan holde til lidt af hvert. Viking er et norsk mærke, der har eksisteret siden 1920. Det var nordmanden Peter Mathias Rowde, der grundlagde en gummifabrik i sin tid. Norge er kendt for at have et meget vådt klima, hvor han mente at gummi var det perfekte materiale til at imødekomme det klima. I dag er Viking ikke blot et kendt mærke i Norge, men også i det øvrige skandinavien.

Viking gummistøvler

Udover Hunter gummistøvler og Ilse Jacobsen gummistøvler, er Viking en af de absolut mest populære producenter af gummistøvler. Det er muligt at købe Viking gummistøvler til hele familien. Dog er gummistøvlerne fra Viking mest populære blandt kvinder og børn. Kigger vi på salget online, så står Viking gummistøvler til børn for 55 pct af salget, kvinder for 35 % og mænd for de resterende 20 %. Den primære årsag til den store popularitet vil jeg mene er den gode kvalitet. Viking gummistøvler er nemlig kendt for at være meget solide.

Sådan holder Viking gummistøvler i længere tid: 

Når man køber et par gummistøvler, ønsker man selvfølgelig at de holder så lang tid som muligt. Viking gummistøvler er kendt for at kunne holde sig i rigtig mange år, men der er alligevel nogle ting, man kan gøre for at forlænge tiden.

  • Da gummistøvlerne er lavet af naturlig gummi, er det vigtigt at de bliver opbevaret et køligt sted. I forlængelse af det råd bør man undgå at udsætte Viking gummistøvler for varme og sollys.
  • Gummistøvler bliver hurtigt beskidte, men det kan man heldigvis gøre noget ved. Med lunket vand og en tør klud, så kan man nemt tørre gummistøvlen af for snavs.
  • En anden ting man kan gøre for at gummistøvlerne holder i endnu længere tid er at pudse støvlerne med silikonespray. På den måde vil både farven bliver frisket op samtidig med man undgår revner i materialet.

Der er altså tale om nogle ganske simple, men ikke desto mindre hamrende effektive råd, som du kan vælge at gøre brug af.

Børn

I starten af artiklen konkluderede vi at Viking gummistøvler er mest populære til børn. Derfor har vi valgt at starte med et afsnit, hvor det udelukkende skal handle om Viking gummistøvler til børn. Viking gummistøvler kan stort set købes til børn i alle aldre. På nettet kan du vælge mellem str. 20-35, hvilket dækker over en bred aldersgruppe. For at blive lidt klogere på, hvad der er specielt ved en Viking gummistøvle, har jeg udvalgt en specifik gummistøvle fra Viking:

Viking gummistøvler børn

 

Ovenfor ser du et par klassiske Viking gummistøvler i navyblå. Selve gummistøvlen er navy, mens der er hvide detaljer ved åbningen, bundingen, siden af støvlen og logoet fortil. Disse gummistøvler er med høj vrist, hvilket gør dem mere rummelige. Ligesom alle andre Viking gummistøvler er disse naturligt også produceret med 100 % naturgummi, hvilket er det mest optimale for gummistøvler. De er desuden 100 % vandtætte. Det er et par gummistøvler, der både er behagelige og have på og bevæge sig i. Støvlerne kan købes fra str. 21 til 35. Hos shoppen vi linker til nedenfor finder du en størrelsesguide, hvor du hurtigt og nemt kan finde den rette størrelse til dit barn. Gummistøvlerne som du ser ovenfor er henvendt til drenge, men der er også rig mulighed for at finde Viking støvler til piger i bl.a. lilla og pink.

Det anbefales desuden at man vælger 1-1,5 cm. i voksetillæg, hvis man køber Viking gummistøvler til børn.

Pris: 249,95 kr.

Damer

Man kan selvfølgelig også købe Viking gummistøvler til damer, som er i samme gode kvalitet som støvler til børn. Det er typisk Viking gummistøvler, som kan købes fra størrelse 36 til 40. Der skulle derfor være en stor chance for at finde en størrelse, som passer til din fod.

Viking gummistøvler

 

Ovenfor ser du et par stilfulde gummistøvler fra Viking. Støvlerne er sorte med multifarvede snørebånd og hvid bund. Gummistøvlerne er enkelt meget enkle i designet, men de farverige snørebånd giver støvlerne et friskt pust. Disse gummistøvlerne er udover at være praktisk til vådt vejr også gode at bruge til vandreture. Det udvendige materiale er lavet af 100 % naturkautsjuk (naturlatex). Synes du sort er en lidt for kedelig farve, så kan du også købe et par lignende gummistøvler i rød. Sålen består af slidfast gummi, som er meget optimalt for gummistøvler.

Ud af 12 kundevurderinger på Zalando.dk har denne gummistøvle fået 4 ud af 5 stjerner. Disse Viking gummistøvler til kvinder er bl.a. blevet rost for at være i god kvalitet og en god pasform.

Pris: 499 kr.

Kilde:

https://vikingfootwear.com/