6 marts, 2017

Vintageure: Hold styr på tiden – med stil

By Billig-Mode.dk

Du kan bruge din smartphone eller dit digitalur til at holde styr på tiden, men det er ikke nødvendigvis de mest stilede måder at gøre det på. Dette blogindlæg skal handle om vintageure, som efterhånden er blevet et hit blandt mange danskere. Trenden har spredt sig til både mænd og kvinder i en bred aldersgruppe.

Det skal du vide om vintageure

Har du altid drømt om at eje et vintageur, så er det måske på tide, at du gør din drøm til virkelighed. Selvom vintageure kan være meget dyre, så er det ikke ensbetydende med, at du skal opgive din største drøm.

Vintageure er typisk fremstillet af kvalitetsmaterialer, hvilket er med til at skabe et eksklusivt udtryk og sikre en lang levetid. Det helt særlige ved denne urtype er, at urerne ikke er blevet fremstillet på samlebånd ligesom de fleste andre ure.

Du betaler for både finish, håndværk, historie og konstruktion, når du køber et vintageur. Du kan forvente at få et unikt ur, som dine nærmeste med garanti vil beundre.

Omega, Eterna, Tissot og Certina hører til blandt de mest populære mærker inden for vintageure. Disse mærker står i meget høj kurs blandt urelskende forbrugere, som er villige til at investere mange penge i det helt rigtige vintageur.

Opsøg en anerkendt urforhandler og undgå at blive snydt

Du skal være på vagt, hvis du overvejer at indgå en privat handel, da du vil få svært ved at finde ud af, om det pågældende vintageur er ægte. Sætter du pris på en tryg og sikker handel, så skal du opsøge en anerkendt urforhandler, som kan bevise ægtheden af sine vintageure.

En troværdig forhandler skal kunne garantere, at samtlige dele er ægte og originale. Ydermere kan du som kunde forvente, at uret er blevet smurt, efterset og renset. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg hellere en ekstra gang.

image006-1