Vinteroutfit
9 januar, 2013

Vinterens hotteste outfit til kvinder

By Billig-Mode.dk

I denne artikel kommer vi med vores bud på det hotteste outfit i vintersæsonen til kvinder anno 2013.  Vi håber på, at denne guide til vintermoden kan give dig en masse inspiration.Vi vil komme med tips til et outfit fra top til tå, hvilket inkluderer sko / støvler, bukser, trøjer, jakker og naturligvis også kjoler. Udover det vil vi henvise til relevante sider, hvor du rent faktisk kan købe de omtalte produkter. Sidst, men ikke mindst, vil vi naturligvis også oplyse om priser på produkter, vi vælger at skrive om.

Vi starter helt nede fra, hvilket vil sige at det skal starte med at handle om sko / støvler.

Moderne støvler anno 2013

Når vi befinder os i vintersæsonen og temperaturen er nede at røre frysepunktet, så er det mest praktisk med støvler for at klare sig godt i gennem vinteren. Vinterstøvler har en gang været stemplet som noget stort, grimt og klodset, men dette er det bestemt ikke. Der er rigtig mange kendte skomærker, der har valgt at sætte fokus på at producere moderigtige vinterstøvler. Hos Billig-Mode.dk går vi ind for kvalitet, så vi har naturligvis udvalgt nogle støvler, hvor kvaliteten er i orden. Vi kom frem til, at det var rigtig svært at udvælge én støvle, som vi synes var den hotteste og samtidig mest praktiske. Det endte dog med, at vi udvalgte Bumper vinterstøvler som de fedeste støvler denne vinter. Argumentet for dette er, at Bumper støvler består af en kvalitet, som du ikke finder i ret mange andre støvler. Derudover er designet i høj klasse, og du føler dig virkelig feminin og moderne i et par Bumper støvler. Derudover er Bumper vinterstøvler også kendt for deres anderledes og udfordrende design, som måske er den afgørende grund til, at vi har udvalgt Bumper støvler til det hotteste.

Bumper støvler til kvinder Bumper

Sko / Støvler: Bumper støvler

Pris: Ca. 1500-2000 kr.

Mere info om Bumper, forhandlere, design m.m. – Klik her: Bumper støvler

Stilfulde bukser til vinteren

Det var et mindst lige så svært at udpege ét par bukser, som er vinterens absolut mest moderigtige. Stilfulde bukser til kvinder behøves nødvendigvis ikke være mærkevarer, men dette er tilfældet denne gang. Man betaler naturligvis lidt mere for mærkevarer, men så kan man også være ret sikker på at få en bedre kvalitet. Vi har udvalgt et par bukser, som kan bruges året under, og som passer godt ind i vintermoden. Der er tale om tøjmærket, Diesel, som du højst sandsynlig allerede kender til. Vi mener at Diesel bukser er de hotteste bukser i vinteren 2013. Diesel er kendt for deres innovative stilarter og designs, hvilket Diesel bukser i høj grad bærer præg af.

Diesel bukserDiesel jeans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bukser: Diesel bukser til kvinder

Pris: Ca. 799-1199 kr.

Vil du vide mere om Diesel bukser – Læs meget mere her: Guiden til Diesel jeans

Trøje / heldragt

Vi synes, at det er nærmest umuligt at udpege ét tøjmærke, som er kendt for nogle fede trøjer, for dem er der mange af. I stedet for har vi været lidt utraditionelle og valgt noget, der måske falder en smule ud fra kategori. I de seneste par år har heldragter, som også kaldes jumpsuits, buksedragter og meget mere været rigtig populære. I starten var der kun ganske få forhandlere af heldragter, men i 2013 er der  pludselig rigtig mange. Hvis du går i byen og tjekker butikkerne ud vil du nok opleve, at der er rigtig mange, der sælger heldragter. Det samme gælder de online forhandlere, som har et nok lige så stort udvalg. Vi vil dog kun anbefale noget, som vi selv ved er i top, både kvalitetsmæssigt, men specielt også i forhold til design. Derfor har vi valgt One Piece heldragter. Dette har vi gjort, da der er næppe er noget mere behagelig påklædning end en jumpsuit fra One Piece. Derudover er designet innovativt og flot, og kvaliteten kunne ikke ønskes bedre.

 

Heldragter

One Piece

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pris: Ca. 799-1499 kr.

Mere info om vinderen af denne kategori her: Læs om One Piece jumpsuits

Varme og fede vinterjakker

Nu er vi kommet til det sidste punkt i denne artikel – Nemlig jakker og i dette tilfælde vinterjakker. Outfittet skal være i top, selv når det er vinter, og der kan en smart vinterjakke gøre rigtig meget. Der er rigtig mange vinterjakker til kvinder at forelske sig i, og valget til den rette vinterjakke kan være svær. Er man den kvalitetsbevidste kvinde, så vil mærker som Canada Goose, Nobis, PAJAR og Peak Performance kunne anbefales, men ingen af disse mærker har vi kåret som vinder i denne kategori. Vi vil dog ikke trække spændinger længere og kan anbefale, at vi har kåret Fjällräven til kvinder som det hotteste denne vinter. Jakkerne fra Fjällräven ligger ikke i den billige ende af pris skalaen, men man kan forvente en kvalitet, som vil give rigtig meget gavn og glæde i vintersæsonen.

 

Fjällräven jakke

Fjällräven jakker kvinder

 

 

 

 

 

 

 

 

Pris: Ca. 2000-3500 kr.

Vi har allerede været ude og kigge efter forhandlere af Fjällräven vinterjakke, og du kan se, hvilke vi anbefaler her: Fjällräven vinterjakker til kvinder

Synes du, vi har ramt plet med vores hotte outfit til kvinder 2013, eller synes du listen burde være anderledes?