Vinteroutfit
3 oktober, 2012

Vinterjakker 2012 – Børn, mænd og damer

By Billig-Mode.dk

 

ForhandlerVinterjakker 2012Køb her / Gå til forhandler
Leder du efter vinterjakker til damer? Så bør du helt sikkert besøge Zalando, som har et usædvanligt udvalg af moderigtige vinterjakker til kvinder og piger.
Hos Streetman finder du et fantastisk udvalg af smarte vinterjakker til mænd. Siden forhandler mærker som G-star, Gabba, Fred Perry, Superdry og mange, mange flere fede brands. Klik ind på siden og gør en god handel på din kommende vinterjakke.
Klæd dine børn godt på til vinternes kolde dage med en vinterjakke fra Smartkids. Hos denne forhandler kan du købe vinterjakker til børn fra de fedeste brands.

Efter flere henvendelser fra læsere har vi valgt at lave dette om vinterjakker 2012. Vi ønsker at informere dig om alt det relevante indenfor vinterjakker. Vi vil bl.a. komme ind på hvilke brands der er populære, anbefalinger til forhandlere og generelt hvilken stil der er indenfor vinterjakker i 2012. Ønsker du ikke at læse hele denne artikel, kan du også vælge at trykke dig direkte videre til en af de 4 udvalgte internetforretninger.

Vinterjakker 2012

Det er bestemt ikke for tidligt at begynde at kigge på vinterjakker, for vinteren ligger lige rundt om hjørnet. Det er altid praktisk at være lidt på forkant med køb af vinterjakker, så man er godt klædt på, når vinteren rammer Danmark. Salget af vinterjakker er allerede startet for flere uger siden, hvilket indikerer at vinteren snart rammer landet. Indenfor de næste par uger vil du helt sikkert opleve, at vinterjakker vil komme til at fylde meget i butikkerne. En vinterjakke er ikke bare vinterjakke. Der er utrolig meget forskel på vinterjakker, og det gælder både design, kvalitet og pasform. Før man går i byen eller på nettet vil det derfor altid være en god idé at gøre op med sig selv hvad man går efter. Skal min kommende vinterjakke være med pels? Hvilken farve skal den være? Er der nogle specifikke mærker jeg går efter? Hvor mange penge vil jeg bruge? Alle disse spørgsmål og en hel del andre bør du stille dig selv inden du besøger butikkerne for at købe en vinterjakke. Jeg vil gerne give dig nogle tips, så du opnår den bedste handel:

  • Gå ikke efter de billigste vinterjakker – Der er ofte en grund til at de er så billigere som de er.
  • Gå ikke på kompromis med kvaliteten. Kvaliteten er alfa omega for en vinterjakke, og der er intet ved at eje en vinterjakke, der går i stykker efter to uger.
  • Gå efter kendte mærker – Er det ikke kun snobber, der går efter mærker? Nej, bestemt ikke. Hvis du vælger at gå efter et kendt mærke, så er du i forvejen klar over, at det er god kvalitet, og du undgår derfor at blive skuffet.
  • En dyr vinterjakke kan hurtigt blive en god investering – Det lyder måske dumt i dine ører, men det er nu ret fornuftigt. Det kan nemlig hurtigt blive en god investering at købe en af de dyrere vinterjakker, for så har du højst sandsynligt en jakke, du kan bruge i mange år fremover. Det er dog en god idé at lede efter gode
    vinterjakker udsalg, hvor der ofte er repræsenteret dyre mærkevarer.

Vinterjakke mode

Der er nogle brands som kan være en rigtig idé at kigge ekstra godt efter, når du skal ud og købe vinterjakke. Er du den typiske dansker, der går efter moderigtigt design og god kvalitet, så kommer her en liste over 9 mærker, som jeg anbefaler du bør have med i overvejelserne:

Vinterjakker damer –

Vinterjakker til kvinder har næppe været federe end i år 2012. Vinterjakkerne dette år er uden tvivl et stadie over de vinterjakker, der er blevet lanceret på markedet de seneste år. Jeg har i denne artikel valgt at henvise til Smartgirl, som har et fantastisk udvalg af vinterjakker til damer fra en lang række brands.

Vinterjakker mænd –

Ligesom til kvinder har vinterjakker til mænd også imponeret mig i år. De virker som om der er generelt mere stil over vinterjakkerne til herre dette år, end der har været i lang tid. Smartguy har et stort udvalg af smarte vinterjakker til mænd, hvilket helt sikkert et kig værd. Du kan evt. kombinere en smart vinterjakke med en moderne
Carhartt huer, som er et stort hit i 2012.

Vinterjakker børn –

Er du på udkig efter vinterjakker til dine børn? Så fortvivl ej. Jeg har nemlig kendskab til en internetbutik, som har et imponerende udvalg af vinterjakker til børn. Det er Smartkids.dk som i skrivende stund har et udvalg på ikke mindre end 210 forskellige børne vinterjakker.