Vinterjakker 2013 - Modström
10 september, 2013

Vinterjakker 2014 – Modetrends

By Billig-Mode.dk

Vinterjakke True North Danefæ

ForhandlerVinterjakker 2014Læs mere / Gå til forhandler
Vinterjakker til damer, mænd og børn
Mærker: 2117 Of Sweden - Alpha Industries - Blend - CeLaVi - Diesel - Dickies - Modström - Napapijri - Nümph - G-star - Peak Performance - Timberland - Vero Moda
Vinterjakker til mænd
Mærker: Alpha Industries - Fjäll Rävem - Edwin - The North Face - Rascals - Levis - Minimum - Samsøe Samsøe m.m.
Vinterjakker til børn
Mærker: CeLaVi - Danefæ - Småfolk - Minymo - Ticket To Heaven - Reima - Racoon - Me Too - Ej Sikke Lej og mange andre.
Vinterjakker til kvinder
Mærker: Fjäll Räven - G-star - Just Female - Engel - American Fit - Minimum - Stüssy og mange flere.
Vinterjakker til mænd
Mærker: Dolomite - G-star - Fred Perry - Suit - Parajumpers - Dickies - Pelle Pelle og mange andre.

Nu er vi omsider klar med den helt store artikel om vinterjakker 2014. Nogen vil måske mene at det er for tidligt at snakke om vinterjakker, men det vil vi nu ikke mene. Temperaturen er nemlig allerede begyndt at falde drastisk, og der går ikke længe, før vi ikke længere kan holde varmen i vores forårs- og sommerjakker. Derfor kan du på Billig-Mode.dk nu læse denne artikel om vinterjakker 2014 til både mænd, kvinder og børn.

Vinterjakker til kvinder 2014

For ikke at blive upopulære blandt de mange kvindelige læsere, starter vi ud med et afsnit om vinterjakker til kvinder i 2014. I dette afsnit vil vi komme med masser af inspiration til valg af den rette vinterjakke til det kvindelige køn anno 2014. Vi har udvalgt en række vinterjakker fra mærker, som vi tror bliver et kæmpe hit til vinteren 2014. Vi har så vidt muligt prøvet at finde noget til enhver smag og tøjstil.

Vinterjakker 2013 - Modström

 

Vi starter ud med at kigge på en lækker vinterjakke fra det velkendte tøjmærke Modström. Det er ganske kort tid siden at Modström lancerede deres spritnye kollektion af vinterjakker, og jeg er personligt meget overrasket. Stilen er relativ simpel med gratis få detaljer, hvilket lige præcis er det der Modström vinterjakker så eksklusive.

Jakken som du ser ovenfor kan du få i tre forskellige farver. På billedet ser du en Modström vinterjakke i sandfarvet, men du også købe den samme jakke i sort og neon koral. Jakken indeholder praktiske detaljer som lynlås, knappelukning og to lynlås brystlommer. Derudover skal det nævnes at hætten er med snøre og aftagelig imiteret pelskant.

Kvaliteten er 55 % polyester og 45 % bomuld. Fyldet i vinterjakken fra Modström består af 90 % dun og 10 % fjer, hvilket er en rigtig kvalitet for en vinterjakke. Derudover kan det nævnes at foeret og vindfanget i ærmene er 100 % polyester. Der er altså alt i alt tale om en vinterjakke i rigtig god kvalitet, som kan holde dig varm, selv på de koldeste vinterdage.

Dernæst spiller prisen naturligvis også en rolle, når man skal købe en vinterjakke. Denne jakke fra Modström koster 1.499,75 kr., hvilket man må gøre op med sig selv, om det er en billig eller dyr pris. I forhold til kvalitet vurderer vi dog at det er en rigtig god vinterjakke til pengene.

 

Find Modström vinterjakker her

 

 

True North

 

Ovenfor ser du en vinterjakke fra True North, som producerer vinterjakker til både mænd og kvinder. Vinterjakken kan købes i 5 forskellige farver, som er turkis, sort, hvid, mørkebrun og rød. Der er altså en god chance for at finde vinterjakken i en farve, som du kan lide. Hvis man ser billedet i stor udgave, kan man se at vinterjakken har 5 lynlåslommer, som er rigtig praktisk i mange situationer.

True North vinterjakken har både lynlås og velcrolukning for at sikre, at der ikke bliver lukket kulde ind. Af andre detaljer kan det nævnes at jakken har en aftagelig hætte med imiteret pelskant og snøre. Jakken er både vindtæt og vandtæt op til 5000 mm. Der er altså tale om en rigtig solid vinterjakke, som kan holde til alt slags vejr. Kvaliteten er 100 % polyester. Det skal desuden nævnes at jakken er en smule stor i størrelsen, hvilket gør at du evt. skal vælge en størrelse mindre. Hvis du er i tvivl om størrelsen, bør du tage et kig på de enkelte forhandlers størrelsesguides.

Da dette er en vinterjakke i god kvalitet, som kan holde til lidt af hvert, så skulle man tro at prisen var høj. Det er dog ikke tilfældet, for du kan blive ejer af denne moderne vinterjakke til en pris på kun 999,75 kr. Jakken er i øjeblikket på tilbud, hvor du kan spare halvdelen af prisen (1000 kr.). Hvis du vil gøre en god handel på vinterjakker til kvinder, så kunne dette gode tilbud være noget for dig.

 

Find True North Vinterjakker her

 

 

Vinterjakker til mænd

Skærmbillede 2013-09-10 kl. 18.04.30

 

Den første vinterjakke til mænd vi vil kigge på er en lækker Fjäll Râven jakke. Jakken er forret med “Supreme Micro Loft”, der kan klare meget lavere temperaturer, end vi kan opleve i Danmark.

Jakken har en masse praktiske lommer, hvor man kan have pung, iPhone, nøgler eller lignenden i. Først og fremmest har jakken to store brystlommer samt to store lommer forneden med læg og håndvarmerlommer. Indvendigt finder man to netlommer, to mediafspillerlommer og sikkerhedslommer. På ydersiden af ærmet har jakken desuden en praktisk lille lomme, hvor der er plads til en mp3-afspiller. Med de mange lommer er der altså plads til at bære rundt på lidt af hvert, så det er uden tvivl et stort plus.

Hætten er aftagelig og består bl.a. af blødt fleecefór og en en syntetisk pelskant, der beskytter mod sne. Ved begge ærmer er der en velcrolukning, som gør at jakken sidder tæt ved ærmerne og holder kulden ude. Pasformen vil jeg beskrive som loose. Derudover er det vigtigt at nævne at Fjäll Räven vinterjakken herover er en smule stor i størrelsen, hvilket du bør have med i din overvejelse, når du skal vælge størelse.

Prisen for denne vinterjakke til herre i enestående kvalitet er 3300 kr. og kan købes i fire forskellige farver.

 

Find Fjäll Räven vinterjakker her

 

 

The North Face vinterjakker

Dernæst skal vi have kig på moderne vinterjakker fra mærket The North Face. North Face er et amerikansk tøjmærke, som har specialiseret sig i især overtøj og skitøj. Den amerikanske virksomhed producerer vinterjakker til både mænd og kvinder og har for alvor fået sig gennembrud i Danmark de seneste par år.
The North Face jakker er for dig, der godt kan lide en jakke, som både er enkelt og stilfuld på samme tid. Køber du en vinterjakke fra North Face, kan du være sikker på at jakken ikke går af mode de første par år pga. den neutrale stil. En typisk vinterjakke Fra The North Face koster mellem 1500 og 3000 kr. For nogen vil dette være en temmelig høj pris, men man får uden tvivl også en masse kvalitet for pengene.

Hvis du leder mere inspiration til vinterjakker til mænd i 2014, så vil jeg anbefale dig at klikke forbi en af de forhandlere, vi linker til øverst i denne artikel.

 

Find North Face vinterjakker her

 

 

Vinterjakker til børn

Dette afsnit er mest egnet til forældre, som er på udkig efter vinterjakker til børn. Vi ved hvor svært det kan være at vælge den rette jakke, så derfor har vi kommet med et par idéer til, hvilke vinterjakker I kan kigge nærmere på.

Danefæ

 

Når vi snakker vinterjakker til børn, vil det nærmest være en katastrofe ikke at nævne Danefæ. Danefæ er et dansk mærke, som har eksisteret siden 2006. Den danske virksomheder er specielt kendt for deres farvestrålende jakker til både kvinder og børn.

Hvis vi tager et kig mod Danefæ vinterjakke, så er der tale om en stribet jakke i farverne blomme, pink og marineblå. Jakken er propfyldt med fede detaljer som knapper fortil og ved lommerne, justerbar elastik i kanten, elastik ved ærmerne og meget mere. Jakken er både vand- og vindtæt. Vinterjakken fra Danefæ er målt til at kunne holde et vandsøjletryk på 5000 mm samt en åndbarhed på 5000 mm.

Modellen som vi her har fat i hedder “Anne Winther Jacket”. Tager vi et kig på prisen, så koster jakken 949,95 kr., hvilket er ganske almindelig for Danefæ vinterjakker. Kigger man på jakkens kvalitet, ydeevne og design, så skulle dette være en ganske fornuftig pris.

 

Find Danefæ vinterjakker her

 

 

Småfolk

Et andet mærke jeg vil anbefale at tage et nærmere kig på i forbindelse med køb af vinterjakker i 2014 er mærket Småfolk. Småfolk er et dansk mærke, der blev grundlagt i år 2004. Den første kollektion blev vist frem et år senere på en messe i København. Den første butik blev grundlagt i 2007 og siden er det gået rigtig stærkt for det danske tøjmærke. Småfolk går ind for fornyelse og at være anderledes. For hele tiden at være med på beatet, så har Småfolk 4 kollektioner om året. Der går dog aldrig mere end 10 uger, før der er nye varer i butikken.

Flytter vi fokusset på Småfolk jakken længere oppe, så ser vi en vinterjakke i farverne koksgrå, lyseblå og blå. Selve jakken er koksgrå, mens de mange æbler er lyseblå og blå. Af praktiske detaljer kan der nævnes aftagelig hætte, to lynlåslommer og elastik ved ærmerne.

Småfolk vinterjakker har fleecefoer i hætte og krop, som holder kroppen varm og holder kulden ude. Jakken er hundrede procent vind- og vandtæt. Den er blevet testet til at kunne holde til et vandsøjletryk på 10.000 og en åndbarhed på 10.000, hvilket er ganske imponerende. Det skal desuden nævnes, at denne vinterjakke IKKE må blive udsat for tørretumbling eller tørreskab.

Prisen for denne lækre vinterjakke er 899,95 kr.

 

Find Småfolk vinterjakker her

 

Gode tips til køb af vinterjakker i 2014

1. Køb online og slip for alt besværet – På Billig-Mode.dk anbefaler vi stort set altid at man køber tøj og sko på nettet. Vi mener der er mange fordele ved at handle tøj på nettet. Det er både nemt og hurtigt at handle online, og man slipper for lange og irriterende køer i de fysiske butikker. Derudover så kan man ofte spare mange penge ved at købe f.eks. vinterjakker på nettet, som jeg vil komme meget mere ind på senere i artiklen. Handl online hvis du gerne vil have det størst mulige udvalg, de bedste priser og ønsker at handle i ro og mag, når det passer ind i dit skema.

2. Vær opmærksom på kvalitet – Det kan simpelthen ikke understreges nok hvor vigtigt kvaliteten, når man skal købe en vinterjakker i år 2014. Man kan godt købe en vinterjakke for 300 kr., men så skal man ikke forvente at kvaliteten er særlig god. Ikke sagt at det er nødvendigt at bruge flere tusinde kroner på en vinterjakke, men det kan ofte være en god idé at betale lidt flere penge for en vinterjakke i god kvalitet. For den almindelige forbrugere kan det dog være svært at skelne mellem god kvalitet og ringe kvalitet, især hvis man handler på nettet. Dog kan man altid læse i produktbeskrivelsen på hver enkelt vare, hvilket stof jakken er lavet af. Hvis man er i tvivl om kvaliteten, så vil jeg anbefale at man går efter mærkevarer, som man selv har et kendskab til. Der er f.eks. mærker som The North Face, 2117 Of Sweden og Peak Performance, hvor man altid kan forvente en god kvalitet. Er du ikke tilfreds med kvaliteten på den vinterjakke, du har købt på nettet, så har du heldigvis 14-dages returret. Det betyder at du har mulighed for at prøve jakken, vurdere kvaliteten og beslutte dig for om du vil beholde den, bytte den eller få pengene tilbage.

3. Vælg den rette størrelse – Det lyder måske ikke som nogen opgave at vælge den rette størrelse, når man køber en vinterjakke, men der er nogle ting, man skal være opmærksom på, hvis man køber på nettet. Langt de fleste seriøse webshops har en størrelsesguide, hvor man kan være helt sikker på at vælge den rette størrelse. Under normale omstændighederne vil jeg dog ikke mene, at det er nødvendigt at skulle måle ens livvidde på at vælge den rette størrelse. Hvis du kender mærket i forvejen, så bør du købe den samme størrelse, som du er vant til. Langt de fleste vinterjakker er “normale” i størrelsen, så i de fleste tilfælde vælger man bare den samme størrelse, som man er vant til. Hvis man står i den situation at man har fundet en jakke, hvor den ene størrelse er lidt for stor og den anden er lidt for lille, så anbefaler vi at vælge den der er lidt for stor. Det gør ikke noget at en vinterjakke er lidt stor, da den helst skulle dække hele kroppen.

4. Spar mange penge – Jeg vil påstå at langt de fleste forbrugere ønsker at spare penge, når de skal købe en vinterjakke i 2014. Du vil sikkert ærgre dig over at have købt en vinterjakke hos en forhandler og så efterfølgende finde ud af, at du kan få jakken billigere andetsteds. Derfor er mit råd at man sammenligner priserne hos de forskellige forhandlere. I denne artikel linker vi til en række forhandlere, som har faste lave priser på vinterjakker 2014. Vores råd med at sammenligne priser gælder især hvis man går efter mærkevarer som The North Face, True North, Danefæ, Helly Hansen eller lignende. Vi har erfaret at der ofte vil være mulighed for at spare flere hundrede kroner på en vinterjakke fra et kendt mærke.

Et andet råd til dig, der vil spare penge på din vinterjakke i 2014 er at lede efter gode tilbud og udsalg på vinterjakker. Det kan sagtens betale sig at være tilbudsjæger i forbindelse med køb af en vinterjakke, da det kan spare en for en masse penge. Hvis man ikke har noget imod at købe vinterjakker fra sidste års kollektion, så er det oftest set at man kan spare op til halvdelen af prisen. Man skal være hurtigt, hvis man vil benytte sig af de bedste tilbud på vinterjakker. De største besparelser på vinterjakker 2014 er nemlig ofte vinterjakker, som der kun er ganske få på lager af og i få størrelser. Vores råd er derfor at hvis man støder på attraktivt tilbud på en vinterjakke, så bør man ikke bruge for lang tid til at overveje købet, for det kan hurtigt være forsent. Hvis man vil finde gode tilbud på vinterjakke, bør man uden tvivl søge på nettet, da det er der man finde de største besparelser.

5. Køb din vinterjakke hos en troværdig forhandler – Hvis du vælger at købe din vinterjakke anno 2014 på nettet, så er det ikke underordnet hvor du handler. Der er rigtig mange troværdige- og seriøse online forhandlere, men der er desværre også mange småsvindlere, der handler med kopivarer, yder dårlig service m.m. For at undgå at blive snydt, når du handler på nettet, lyder vores anbefaling på at handle hos troværdige forhandlere. Øverst i artiklen har vi lavet en liste over de danske webshops, hvor du kan føle dig helt tryg ved at købe vinterjakker. Hvis du er i tvivl om troværdigheden af den enkelte shop, så kan du bruge Trustpilot.dk til at læse tidligere anmeldelser af virksomheden og få en fornemmelse af deres troværdighed. Dette råd gælder især dig, som i 2014 er på udkig efter en vinterjakke fra et kendt mærkevare. Der er bl.a. rigtig meget kopitøj af Canada Goose, North Face og Peak Performance, som du bør være meget opmærksom på. Er du i tvivl om shoppens troværdighed, så lad være med at handle der og find en anden forhandler. Man kan tit blive fristet af billige priser og gode tilbud, men du bør altid sikre dig at alt er som det skal.