wiki badetøj
20 marts, 2015

Wiki badetøj

By Billig-Mode.dk

Det er endnu en gang tid til at kigge på badetøj i anledningen af, at sommeren så småt nærmer sig. Der har i en længere periode været ønsket en artikel om Wiki badetøj, som vi nu har haft mulighed for at kigge nærmere på. I den forbindelse har vi besøgt en kendt forhandler i Danmark, hvor man kan finde et glimrende udvalg af badetøj fra producenten, Wiki. Denne forhandler vil vi præsentere jer for i det følgende afsnit.

Wiki badetøj til kvinder

Pris: 349 kr.

Forhandler: Magasin.dk

På Magasin.dk er denne “Magic” bikini top i øjeblikket en af de mest populære produkter i kategorien.Det er en top med aftagelige skulderstroppe og formstøbte skåle.

Køber du denne Wiki bikini top kan du glæde dig over en fantastisk pasform, som er specielt velegnet til en større barm.

Toppen er fremstillet af 82 % polyamid og 18 % dupont lycra. Det er muligt at vaske toppen ved håndvask, men den må ikke stryges eller tørretumbles. Produktet er lige nu på lager fra str. B 75 og op til F 75.

 

 

Wiki trusse

Wiki bikiniPris: 199 kr.

Forhandler: Magasin.dk

Til en overkommelig pris kan du blive ejer af disse bikini trusser, som koster under to hundrede kroner. Som du kan se på billedet er der tale om trusser med foldekant.

De kan købes i størrelserne 40-48. De vil stilmæssigt passe perfekt med bikini toppen, som vi startede ud med at kigge på.Der er desuden blevet anvendt det samme materiale, som gjorde sig gældende for bikini toppen.

Værd at vide om Wiki

Wiki er en dansk producent, som er kendt for sine unikke og attraktive badetøjskollektioner. Deres badetøj er designet til den moderne kvinde, som sætter pris på feminint badetøj i høj kvalitet. Badetøjet fra producenten er desuden kendetegnet ved glimrende komfort, smukke farver og mønstre samt behagelige materialer. Det er muligt at købe Wiki badetøj i str. A-H (65-95 cm.). Badetøjet er for enhver kvinde, som gerne vil se elegant ud derhjemme såvel som på stranden eller ved poolen. Badetøjet bliver i de fleste tilfælde forhandlet hver for sig, hvor du skal købe henholdvis trusse og top seperat.

Der er kun ganske få forhandlere Wiki badetøj i Danmark. En af dem er Magasin, som har fysiske butikker i Odense, Århus og København samt en webshop. Vi anbefaler at købe på deres webshop, da du her vil finde det største udvalg af både produkter og størrelser.

Andre populære artikler indenfor badetøj: