Vintervejr
4 januar, 2019

Vinteren kommer! Hvordan bevarer du din personlige stil, når du opholder dig meget udenfor?

By Billig-Mode.dk

Den danske vinter står for døren. Det betyder temperaturer omkring frysepunktet, dage med regn, sne og slud og ikke mindst den berygtede danske vind, som kan få selv inuitter til at finde de lange underbukser frem. 

For danskere, der går op i mode, og som kan lide at sætte et personligt præg på sin stil, kan vinteren være lidt af et mareridt. For de fleste af os er pakket ind i store frakker, huer og halstørklæder i neutrale farver, som fjerner alt, hvad der ligner personlig stil. Men er det helt umuligt at bevare en smule stil i de mørke vinterstunder? Det ser vi på her.

Vælg et lækkert mærke og miks det

En af måderne, man kan bevare sin personlige stil på, er at finde et varmt og samtidig lækkert kvalitetsbrand, som producerer vintertøj. Hvis du opholder dig mange af døgnets timer udenfor, for eksempel på grund af arbejde, har du måske et ekstra behov for at føle dig stilsikker. Men samtidig skal du også holde dig varm. Det gør du for eksempel med arbejdstøj fra engelbert strauss, der har et omfattende sortiment af workwear, som du kan kombinere og dermed skabe din egen stil. Deres vinterkollektion har både arbejdsbukser, termotøj, termokedeldragt, handsker og bukser i robust og kvalitetssikkert materiale. Og så kan du samtidig varme dig ved tanken om, at alt er lavet under bæredygtige forhold, der tager hensyn til mennesker, miljø, klima og nærområder.

Find en fed frakke

For at du kan holde dig varm, anbefaler eksperterne, at du tager flere lag tøj på. Det er en af de muligheder, du kan udnytte, når du vil bevare din personlige stil. Du kan begynde med at tage noget varmt undertøj på. Herefter kan du faktisk tage noget af dit normale tøj indenunder, så du kan føle dig moderigtig og stilsikker, hvis du skal have overtøjet af, for eksempel i forbindelse med et cafébesøg.


Udenpå kan du investere i en lækker vinterjakke, som passer til din stil. Hvis du er til vintage, så find en frakke i 60er-stil, hvis du er til det klassiske så investér i en pelsfrakke, og hvis du er til det afslappede, kan du tage en amerikansk pilotjakke på. Du kan også købe en dunjakke, som både er moderigtig og varm.

Støvler og fede accessories

Vinterfrakken kan du kombinere med to ting, som virkelig fremhæver din personlige stil: Støvler og accessories. En af fordelene ved at bo i et land, som er køligt det meste af året, er, at du har en undskyldning for at vise dine støvler frem. Ankelstøvler, lange støvler, flade og med hæl. Alt er tilladt. Og hvis du ovenikøbet er til en stil med masser af farver, så sæt kulør på vinterens hvide og grå nuancer med dine pang-støvler.

Det sidste penselstrøg, som kan sætte prikken over i’et på dit personlige og moderigtige vinterlook, er accessories. Hue, ørevarmere, vanter, store tørklæder og benvarmere i lige de farver, mønstre og stoffer, som du allerbedst kan lide. Og så er du ellers klar til at gå vinteren i møde med stil.