Mand: Sådan forkæler du din stilbevidste kæreste

ANNONCE: Indlægget er reklame

Er du mand og samtidig kæreste til en stilbevidst kvinde, har du mange muligheder for at forkæle hende. Hvad end din kæreste er 20, 40 eller 60 år, vil hun med sikkerhed sætte pris på at blive forkælet. Forkælelse kan være forbundet med høje udgifter, men det behøves ikke at være tilfældet.

Køb tøj fra hendes foretrukne mærke

Er der noget kvinder elsker, så er det tøj. Skal du have tildelt prisen som verdens bedste kæreste, vil du aldrig kunne gå helt galt i byen ved at købe tøj fra hendes foretrukne mærke. Det kan f.eks. være, at din kæreste er helt forelsket i tøj fra Saint Tropez, som er et mærke, der er svært at komme uden om i dag. Vil du købe Saint Tropez tøj, kan du se udvalget på Bydehn.com.

At købe tøj til en kvinde kan være en udfordring, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis man kender kvindens stil og størrelse(r). Det er tilmed din gyldne mulighed for at få indflydelse på, hvilket tøj din kæreste ejer og iklæder sig i dagligdagen. Du bør dog bede om at få et byttemærke for en sikkerheds skyld, da kvinder ikke altid er lige nemme at tilfredsstille.

Et gavekort er et sikkert hit

Føler du ikke, at du har helt styr på, hvad din stilbevidste kæreste kan lide, og hvad hun ikke kan lide, kan du nøjes med at købe et gavekort. Gavekort er en klassisk gaveidé, som i langt de fleste tilfælde falder i god jord hos modtageren.

Du kan f.eks. overveje at købe et gavekort til en af følgende forretninger:

  • Tøjforretning
  • Smykkeforretning
  • Skoforretning

Tøj, smykker og sko er elsket af enhver kvinde med sans for mode og stil.

Invitér hende til et stort modeshow

Skal din kæreste forkæles med en oplevelse, som hun sent vil glemme, kan du invitere hende med til et stort modeshow. Det er ikke sikkert, at du har den store kærlighed for tøj og mode, men så må du ofre dig for at glæde din udkårne.

Der bliver afholdt modeshows hele året rundt i både ind- og udland, så det burde være muligt at finde et nærliggende modeshow inden for den nærmeste fremtid.

Køb den smukkeste vielsesring og fri til hende

Er du overbevist om, at din kæreste er hende, du vil dele resten af dit liv med, er der ingen grund til at udskyde frieriet yderligere. Før du kan fri til hende, skal du på udkig efter den smukkeste vielsesring, som vil vælte hende bagover af begejstring.

Der findes mange forskellige vielsesringe til både ham og hende, som kan variere efter bl.a. materialer, ringstørrelser og priser. Vil du købe vielsesringe, så se mere her, hvis du søger inspiration.