Derfor skal du købe en moderne whiteboard tavle til din virksomhed

Spo1

Repræsenterer du en større eller mindre virksomhed, så skal du være bekendt med, hvilke fordele der er ved at have adgang til en whiteboard tavle på arbejdspladsen. Disse tavler hører nemlig ikke blot hjemme på skoler og hospitaler, men også på moderne arbejdspladser. Det er eksempelvis svært at undvære en tavle i et mødelokale.

Virksomhed

Tavlen kan gøre nytte i mange forskellige sammenhænge

Der vil altid være noget udstyr, som gør mere nytte på en arbejdsplads end andet.

En whiteboard tavle hører til blandt det udstyr, som gør hverdagen meget nemmere for mange virksomheder. Afholder man eksempelvis et internt møde, vil det være oplagt at bruge tavlen til at skabe overblik. Det er i hvert fald en god idé at notere mødets vigtigste pointer på tavlen og derved sikre sig, at alle mødedeltagerne er med.

Du har med en moderne tavle også mulighed for at lave en visuel præsentation, som gør mødet lidt ekstra interessant. Det er på alle mulige måder klogt at tænke ud af boksen, hvis man skal maksimere udbyttet af et møde eller en anden erhvervsmæssig sammenkomst.

Tavlen er nem at rengøre

Er alle whiteboard tavler nemme at rengøre?

Nej, det er de ikke nødvendigvis, men der er mange praktiske tavler, som kan rengøres på et kort øjeblik. De mest eftertragtede tavler byder på stålkeramisk emalje, som opstår ved, at man brænder overfladen ved en meget høj temperatur (omkring 800 grader). Dette skaber en lukket overflade, som er mere eller mindre ridsefri og desuden er nem at rengøre.

Tavlen kan købes med mange års garanti

EXAKT giver helt op til 25 års garanti på flere af deres tavlers overflader. Det er en garantiperiode, som man ikke kan andet end at finde attraktiv. At garantiperioden er så lang vidner om, at tavlerne er af ekstraordinær høj kvalitet. Forstår du nu, hvorfor det er yderst attraktivt at købe en whiteboard tavle? Så find den rette tavle til netop din virksomhed i dag.