Tips og tricks til dit malerprojekt

Spo1

Det er sund fornuft at male hjemmets vægge en gang imellem, men du skal være bevidst om, at et malerprojekt helst skal planlægges ned til mindste detalje, hvis det skal blive en succes.

For at skabe de bedste forudsætninger for et vellykket projekt skal man først og fremmest beslutte sig for, om man vil male væggene på egen hånd, eller om man vil hyre en maler, som har helt styr på, hvad han eller hun laver. Er du ikke erfaren i malerfaget, så kan du med god grund tage kontakt til en maler.

Dæk møbler og gulv til

Der er intet at sige til, at du er ivrig efter at komme i gang med at male dit hjem, men måske skal du skrue lidt ned for din ivrighed. Det skal nemlig nødigt gå så stærkt, at du glemmer at dække møbler og gulv til. Dækker du ikke udsatte områder ordentligt til, så må du forberede dig på, at du skal fjerne malerpletter de næste mange dage. Det er nemmere sagt end gjort at fjerne malerpletter fra møbler og gulve.

Maler

Brug maling af høj kvalitet

Stiller du dig kun tilfreds med det absolut bedste resultat, så skal du ikke blot købe ergonomiske og praktiske malerpensler, men også maling af høj kvalitet. Dit valg af maling har nemlig enorm stor betydning for resultatet, hvorfor der ikke bør gås på kompromis med dette. Dine vægge skal jo helst fremstå så pæne som muligt, efter du har brugt mange timer på at male dem.

Få et godt malertilbud

At du er kreativ anlagt og er vant til at udføre fysisk hårdt arbejde er ikke ensbetydende med, at du egner dig til at udføre malerarbejde. Det er dog heldigvis ikke noget, du behøver at ærgre dig over. Du kan nemlig betale dig fra at få malet væggene, hvis du gerne vil spare besværet.

3 tilbud på maler

I forrige underoverskrift blev du opfordret til at indhente et malertilbud, men du skal vide, at du kan opnå store besparelser ved at indhente flere tilbud. Du kan med få klik bede om at få udarbejdet og tilsendt 3 tilbud fra lokale malere. Lyder det ikke pragtfuldt?