Velklædt mand
16 maj, 2018

Fire idéer til at spare penge på modetøj

By Billig-Mode.dk

Interesserer du dig for tøj og fashion, så kan du nok nikke genkendende til, at det kan være svært at modstå de mange fristelser både online og offline. Dette er en reel udfordring for mange forbrugere, da ingen forbrugere har råd til at købe uanede mængder tøj. Derfor har vi undersøgt, hvordan man kan spare penge på modetøj uden at købe brugt eller gå på kompromis med kvaliteten.

Shop online og anvend en rabatkode

Skal du gøre dig forhåbninger om at spare penge på modetøj, så skal du naturligvis benytte dig af alle de rabatter, du kan komme i nærheden af. Man kan næsten ikke tale om rabatter uden også at tale om rabatkoder, da rabatkoder er den nemme vej til store besparelser. Det er for eksempel muligt at finde en rabatkode til stylepit.dk, hvor man kan spare mellem 10 og 25 procent på tøj fra kendte brands.

Hos stylepit.dk og de fleste andre online forhandlere kan man indtaste og indløse rabatkoder i checkout-fasen. Det er som regel ikke svært at gennemskue, hvor man skal indtaste rabatkoden. Dog skal du være opmærksom på, at rabatkoder også omtales som kampagnekoder, rabatkuponer, kuponkoder osv. Alle disse udtryk har samme betydning.

Søg efter ældre kollektioner

Shopper du altid tøj og sko fra de allernyeste kollektioner, så er der intet at sige til, at du føler dig ruineret. Det er nemlig yderst sjældent, at man kan finde gode tilbud på tøj fra helt nye kollektioner, hvorfor vi råder dig til at gå efter nogle af de ældre kollektioner. Du kan typisk spare op til 30-50 procent ved at købe tøj fra sidste års kollektion.

Meld dig ind i kundeklubber

Alene på det danske marked findes der flere hundrede kundeklubber, så du kan selvfølgelig ikke melde dig ind i dem alle sammen. Derfor bør du undersøge, hvilke kundeklubber der giver de bedste rabatter og øvrige fordele til deres medlemmer. I dag kan man melde sig ind i de fleste kundeklubber på nettet, så du behøver ikke engang at lægge vejen forbi den pågældende butik.

Hold dig fra impulskøb

Impulskøb er farlige, fordi man ofte kommer til at bruge en masse penge på noget, som man aldrig får brugt. Det er selvsagt ikke hensigtsmæssigt, hvorfor du så vidt muligt bør undgå at købe tøj og sko, som du ikke er sikker på, at du vil få brugt. Der er jo for eksempel ingen grund til at investere i en eksklusiv kjole, hvis man slet ikke er kjoletypen.