Aktiv kvinde
15 november, 2017

Trampolinhop er meget mere end sjov og ballade

By Billig-Mode.dk

Jo, det er sjovt at hoppe på trampolin, men trampolinhop byder på meget mere end bare sjov og ballade. Går du med tanker om at købe en trampolin, men mangler du det sidste skub, så skal du læse denne artikel. Der er nemlig et væld af gode grunde til at købe en trampolin til hjemmet, uanset om man har børn eller ej.

Du kan hoppe dig i form

I dag er trampolinhop ikke kun populært blandt børn, men også blandt voksne, som har erfaret, at man kan hoppe sig i form. Alle kan komme i gang med at dyrke denne sjove motionsform, og der er garanti for sved på panden. Er du træt af traditionelle motionsformer som løb og cykling, så bør du prøve kræfter med en alternativ motionsform.

Vil du gerne tabe dig og komme i topform, så skal du ikke nødvendigvis lave saltomortaler og andre tricks på trampolinen. Det er du velkommen til, men det vil være bedre for dig at dyrke intervaltræning, så du virkelig kan få pulsen op. Intervaltræning handler i grove træk om at variere øvelserne i korte tidsintervaller. Det kan eksempelvis være intervaller af 30-60 sekunders varighed. Kunsten er altså ikke at holde det samme høje tempo gennem hele træningen, men derimod at skabe en varieret og udfordrende træning.

Du kan på internettet finde mange blogindlæg og andre tekster om trampolin træning, men der er også mulighed for at finde viden og inspiration i fysiske bøger. Trampolin træning af Anja Bolbjerg er en af de bøger, du bør læse, hvis du gerne vil lære, hvordan du får mest muligt ud af din træning. Du kan forbrænde mange hundrede kalorier pr. træning, hvis du griber det an på den rigtige måde. Ønsker du personlig rådgivning, så kan du rette henvendelse til en personlig træner, som har specialiseret sig i denne specielle motionsform.

Find den rette trampolin til baghaven

At købe en trampolin er selvsagt kun en god idé, hvis man har en større baghave, hvor der er plads til overs. Skal trampolinen kunne bruges af både børn og voksne, bør man vælge en trampolin med en tilstrækkelig stor diameter, 400-500 cm. i diameter bør være at foretrække.

Trampolinens størrelse er vigtig, men du skal selvfølgelig være opmærksom på andet end blot størrelsen. Tag også højde for egenvægt, springeffekt, fjedertype og andet relevant. Der findes rigtig mange producenter af trampoliner, heriblandt BERG, JumpMaster og Salta.

En BERG trampolin er som udgangspunkt et sikkert valg, da denne producent kun udvikler og fremstiller kvalitetstrampoliner, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. BERG har helt åbenlyst taget hensyn til, at trampolinhop er et hit hos både store og små. Du er med andre ord garanteret en familievenlig trampolin, hvis du vælger en model fra dette brand.