Par i badetøj
7 maj, 2018

Se endnu bedre ud i dit badetøj til sommer med disse tips

By Billig-Mode.dk

Er du glad for sol, varme og iskolde drinks, så er det næppe gået din næse forbi, at sommeren nærmer sig med hastige skridt. Det er altså på høje tid at forberede sig på forskellige måder.

Har du ikke den store tiltro til den danske sommer, så bør du unde dig selv en tur sydpå. Man er næsten garanteret sol og varme, hvis man besøger lande som Frankrig, Tyrkiet, Spanien og Grækenland i sommerperioden. I disse lande kan temperaturen snildt komme op og runde 30-35 grader. Ergo er der ingen grund til at pakke andet end badetøj og sommertøj, hvis man rejser til den sydlige del af verden.

I dag skal vi give dig en række gode råd til, hvordan du kan komme til at se endnu bedre ud i dit badetøj. De gode råd er henvendt til både mænd og kvinder.

Træn dig flot – med fokus på mave, lår og baller

Skal du se godt ud i et par badeshorts eller en bikini, vil det selvsagt være en fordel, hvis du har en flot og slank krop, men hvad stiller man op, hvis man ikke har det? Så kan man gøre to ting. Man kan enten acceptere, at man ikke ligner en topmodel, eller man kan træne sig til sin drømmekrop. Du er næppe i tvivl om, hvilken mulighed vi anbefaler dig at gøre brug af.

Fælles for alle mandlige og kvindelige badetøjsmodeller er, at de bruger rigtig mange af deres vågne timer på at træne, pleje deres hud og spise sundt. Der er altså ingen grund til at kalde dem heldige, for det handler ikke om held. Det handler derimod om hårdt arbejde, gåpåmod og vilje. Du kan også træne dig til drømmekroppen, hvis du gerne vil stråle i dit badetøj til sommer. Til dette formål bør du forkæle dig selv med en foam roller og et ab wheel, så du i første omgang kan træne din mave.

Spis dig til en lavere fedtprocent og en slankere krop

Skal din krop blive sommerklar, skal du ikke blot træne en masse, men også tænke over din kost. Man kan rent faktisk spise sig til en slankere krop og en lavere fedtprocent, hvis man hovedsageligt holder sig til frugt, grøntsager, æg, havregryn, rugbrød og fedtfattigt kød. Foruden at spise sundt bør du også drikke masser af vand – gerne 2-3 liter om dagen.

Jo mere du går op i din træning og kost, desto flottere vil du komme til at se ud i dit badetøj om et par måneder. Er det ikke motiverende nok i sig selv?