Julefrokost
18 november, 2019

Hvordan skal en kvinde styles til en julefrokost?

By Billig-Mode.dk

Nu bevæger vi os ud i et meget omdiskuteret emne; nemlig påklædning til julefrokoster. For rigtig mange menneskers vedkommende venter der en masse julefrokoster med familie, venner, kollegaer og sportskammerater. Til disse julefrokoster vil man naturligvis gerne styles lidt, så man giver ens medgæster det indtryk, at man har gjort noget ud af sig selv og er klar til at deltage i festlighederne.

Hvem består selskabet af?

Det er først og fremmest relevant at kigge på, hvem selskabet består af. Det er nemlig ikke helt underordnet, om der er tale om en familiejulefrokost, hvor både kusiner og bedsteforældre deltager, eller om julefrokosten foregår med alle vennerne fra studiet. Mens mange kvinder vil være tilbøjelige til at klæde sig lidt udfordrende til studiefester, så er det typisk den mere afdæmpede stil, der bliver valgt til familiejulefrokoster. Der er dog visse undtagelser. Føler man for at bære en nedringet bluse og en kort nederdel, så er man selvfølgelig velkommen til det, hvad enten man samles med familien eller vennerne. Om udfordrende påklædning er accepteret kan variere fra selskab til selskab.

Vores bud på det perfekte juleoutfit

Det er ikke jordens letteste opgave at finde det rette outfit til en julefrokost. Udfordringen bliver ikke mindre af, at man skal deltage i mange julefrokoster og derfor har brug for mere end ét outfit. Man vil jo helst ikke ses i ét og samme outfit flere gange (selvom det på sigt kan være svært at undgå).

Rød nederdel: Man går aldrig helt galt i byen med en sød og feminin nederdel. Når anledningen er jul, så vil den mest oplagte farve til nederdelen selvsagt være rød. Forsøg derfor at finde en rød nederdel, der både stil- og komfortmæssigt matcher dine ønsker.

Hvid blondebluse: Overdelen kunne f.eks. bestå af en hvid bluse med søde blonder. Denne stil falder ikke nødvendigvis i alles smag, men faktum er, at blonder trender stort i øjeblikket.

Sorte ballerinasko: Det er en smagssag, om man er mest til flade eller høje sko. Er du til de mere flade af slagsen, så vil et par ballerinasko (evt. i sort) være værd at overveje. Sådanne sko vil i hvert fald kunne bruges til alle tænkelige fester, inkl. julefrokoster.

Extensions: Slutteligt kan du overveje at forlænge dit hår med naturlige extensions. En løsning af de helt nemme består af clip in hair extensions. På linket vil du også kunne læse alt om clip on extension. Der findes masser af ægte extensions i naturlige farver og i flere længder.

Vi ønsker dig en glædelig jul – med alt hvad det indebærer.