Skofashion
29 juli, 2020

Disse sko bliver populære i 2020

By Billig-Mode.dk

Er du også lige nu ved at finde ud af, hvad du skal købe dig af sko for at være sikker på, at du kommer til at følge den kommende mode i 2020? Så er du bestemt ikke alene. Og selvom det kan være svært at forudsige, hvad der kommer til at ske i fremtiden, så er der alligevel nogle tendenser, der allerede viser sig. Vil du gerne kende til dem, så du er sikker på, at du køber de sko og sandaler, der allerede er, men også snart bliver populære her i 2020? Så bør du læse med lige her nedenunder.

Du skal op i højden

Når du gerne vil finde nogle sko og sandaler, der følger moden i 2020, bør du først og fremmest tage et kig på de lidt højere modeller. Og her er der ikke tale om en høj hæl, men nærmere plateau. Det er faktisk lige meget, om der er tale om et par afslappede sko, et par sporty sneakers eller et par sandaler, så vil alle modellerne nemlig komme i flere og flere antal med plateau. Det er således et levn fra fortiden, der er ved at finde frem igen – og det ser da også yderst trendy ud.

Vær ikke farveforskrækket

Derudover skal vi væk fra de kedelige sko. Alt for mange af os har kan sorte og andre mørkere nuancer af sko. Og det er noget, der med tiden godt kan blive en lille smule for kedeligt. Derfor viser der sig et langt større farvespektre i 2020. Og det betyder, at du ikke skal være bange for at gå en lille smule amok og på den måde skabe et blikfang med dine sko, uanset hvad for et outfit du tager på. Det er således i 2020, du skal købe de sko, der virkelig skiller sig ud og kan sætte prikken over i’et på dit outfit.

Det er smart at være praktisk

Sidst men ikke mindst bør du se efter de lidt mere praktiske sko. Mange af os har nemlig fået en større interesse for sko, der ikke bare ser pæne ud, men faktisk også er gode at gå i og dermed sunde for vores fødder, idet de giver den støtte, som der er behov for. Derfor vil du i 2020 også finde ud af, at de fleste sko er blevet mere praktiske blandt andet med en sål i memory foam, som i dag er meget populært. Og det betyder, at du kan gå i dine sko meget lang tid ad gangen uden at få trætte fødder.

Find dine nye sko hos Zjoos i Hjørring

Er det nogle tendenser, som du gerne vil vide noget mere om, og vil du gerne finde et stort udvalg af farvestrålende og praktiske plateau sko, så bør du tage et kig inden for efter nyt fodtøj hos Zjoos i Hjørring. Zjoos – sko til damer, herre og børn er et stort udvalg, hvor du med sikkerhed kan finde det par sko eller de sandaler, du leder efter.