Velklædt herre
14 april, 2021

De fem bedst klædte fiktive karakterer (mænd)

By Billig-Mode.dk

Hvem synes du, er den bedst klædte fiktive mand? Det spørgsmål stillede vi os selv, og efter en lang og til tider heftig debat omkring emnet, er vi kommet frem til en top 5-liste over de bedst klædte mænd, der ikke eksisterer i virkeligheden. Her kan du se, hvem der er havnet på listen – og måske hente brugbar inspiration til din garderobe, når du handler herremode på nettet.

Nr. 1: James Bond

Til vands, til lands eller i luften. Uanset hvor du møder James Bond, er han altid ulasteligt klædt. Ingen bærer en smoking på samme stilfulde måde som han, og det endda selv om han lige har været i en drabelig skudduel eller er midt i en hæsblæsende biljagt. Når det kommer til bedst klædte fiktive karakterer, er der ingen tvivl om, at James Bond er vores klare favorit.

Nr. 2: Gordon Gekko

Den garvede børsrotte fra Wall Street-filmene er først og fremmest kendt for sit motto ”Greed is good”, men derudover skinner Gordon Gekkos stil også for alvor igennem på skærmen. Ret beset har han også sin del af skylden for, at den ikoniske blå skjorte med hvid krave er blevet netop så ikonisk, som den er. Fra seler og nålestribede skjorter til velpolerede sko og farverige sokker – Gordon Gekko har hele pakken, når det kommer til stil.

Nr. 3: Mr Green

Der er måske ikke mange, der har skænket karakteren Mr Green en tanke, når det kommer til de bedst klædte fiktive karakterer, men faktum er, at han ikke bare er den mest stilfulde indenfor Online casino, men også helt generelt. Det grønne jakkesæt, den matchende bowlerhat og selv paraplyen giver et kækt look, og det hele toppes selvfølgelig af hans snurren rundt på skærmen, når han tip-toe’er igennem reklameblokken på TV. Her er der intet at sætte en finger på!

Nr. 4: Michael Corleone

Vi kommer heller ikke udenom Godfather-filmene. Her ville mange nok tænke på den gamle Don Corleone, der bestemt rammer plet med sin påklædning, men faktisk synes vi, at sønnen Michael Corleone formår at toppe sin far – i hvert fald, når det gælder påklædningen. Skræddersyet jakkesæt med matchende vest og en skjorte hvid som sne giver Michael Corleone en plads på denne liste.

Nr. 5: Jay Gatsby

Sidste karakter på listen er Jay Gatsby fra filmen ”The Great Gatsby”. Ingen har båret et hvidt – eller pink! – jakkesæt som den store Gatsby, og smokingen rammer han også plet med hver gang. Gatsby er en stilfuld excentriker, og han kan tilmed bære det. Derfor fortjener han den sidste plads på denne liste.